neděle 26. října 2014

Halloween makeup ideas ♡

Ahojte!
Halloween sa nám už blíži, aj keď viem, že veľa ľudí nebude súhlasiť, pretože to je americký sviatok. Nuž, ale mne sa Halloween páči a preto som sa rozhodla urobiť tento článok. Bude o nápadoch ako by ste sa mohli namaľovať na Halloween. Všetky tieto nápady už niekto spravil, ale ja som sa rozhodla ich trochu upraviť podľa mňa. :)

1. Sugar Skull
Viem, že v Španielsku sa oslavuje takzvaný Deň mŕtvych (Day of the Dead) alebo u nás oslavujeme niečo podobné, čo nazývame Dušičky. Lenže rozdiel je v tom, že zatiaľ čo my smútime za zosnulými, oni oslavujú šťastné chvíle, ktoré s nimi prežili. Preto si aj tváre namaľujú ako smrtky, lenže s tým rozdielom, že si ich ozdobia kvetinami a všelijakými inými ozdobami na znak života. (Keď sa mýlim, tak prepáčte, ale ja o tom moc neviem, iba sa mi to páčilo ako makeup.):) Veľa youtuberok, či už slovenských, českých alebo celosvetových sa to rozhodlo urobiť. Ako napr. Petralovelyhair, Teri Blitzen alebo australská youtuberka Shaanxo. :)

2. Srnka
Aj táto maska je teraz dosť populárna. V angličtine sa nazýva aj Fawn alebo Doe. Najviac sa mi páči tutoriál od Super Mary Face. 
Tento výzor vytvoríte najlepšie tak, že si natočíte vlasy a na líca a na čelo si dáte bronzer alebo tmavý makeup. Potom na tie miesta namaľujete biele bodky a pod oči si tiež dáte bielu ceruzku. Potom ako posledné si namaľujete nos a vrchnú časť pier. :)

3. Bábika
Tento tutoriál alebo to bola skôr fotka som videla na instagramu cutipiemarzie. Je to veľmi úspešná youtuberka a robí úplne neskutočné videá. :)

4. Polokostra
Jeden deň som toto videla na weheartit.com a hneď som to musela vyskúšať. Je to úplne super na Halloween. Vyzerá to úplne realisticky, hlavne ak máte bielu farbu na tvár. Ja som použila iba očné tiene ale aj to vyzeralo fajn. :)

Vy oslavujete Halloween? Ako sa Vám páčia tieto nápady? 
Papa. :)







úterý 21. října 2014

Vyhlásenie Giveaway

Ahojte!
Na tento článok všetci čakáte a dneska ste sa dočkali. Ďakujem Vám veľmi pekne za 33 pravidelných čitateľov. :)
A tu je už bez ďaľších okolkov výherkyňa Giveaway :)

Počítala som od vrchu a 25. bola Jana Marcinová! Gratulujem a čoskoro sa ti ozvem na tvoj mail.  :)
A vy, čo ste nevyhrali nezúfajte. V budúcnosti budem ešte robiť nijaké Giveaways. :)
Papa.




pondělí 20. října 2014

♥ Obľúbené seriály ♥

Ahojte!
Dnes tu pre Vás mám výber mojich najobľúbenejších serialov, ktoré podľa mňa stoja za pozretie. :)
Zajtra Vám sem dám aj vyhodnotenie Giveaway ;)

Teen Wolf
Tento seriál milujem asi úplne najviac zo všetkých, čo tu spomeniem. Hlavne kvôli tomu, že v každej sérií viem o čo ide a nemiešajú sa mi príbehy, pretože vždy ide v určitom čase iba o jeden problém. A aj kvôli tomu, že tam hraje Dylan O´brien.
Začína sa to tým, že mladého chalana pokúše vlkodlak a on sa na jedného premení. Scott (Tyler Posey) sa zo svojím najlepším kamarátom Stilesom (Dylan O´brien) snaží prísť na to ako sa ovládať hlavne v prítomnosti dievčaťa Allison (Crystal Reed), ktoré sa mu páči.




Awkward. 
Seriál, ktorý som objavila iba nedávno. Pamätám si, že kedysi to chodievalo na MTV, tak som videla asi dve epizódy vtedy. A teraz som mala dve sezóny pozreté za necelý týžden. Na rozdiel od Teen Wolfu, epizódy trvajú 20 minút a nie 40 minút.
Ide o príbeh stredoškoláčky Jenny ktorá je už dlho zamilovaná do Mattyho. Všetko sa zmení, keď raz v tábore príde z Mattym o panenstvo. Potom jej povie, aby nikomu nehovorila, že sa mu páči. Tak sa od začiatku školského roku ignorujú, ale aj tak niekedy Jenna pristihne Mattyho ako ju zamilovane pozoruje. Skomplikuje sa to keď Jenna začne chodiť s iným chalanom a Matty začne žiarliť.


Adventure Time
Áno aj ja milujem rozprávky. Hlavne Adventure Time. Začala som ju pozerať nedávno a úplne ma baví. 
Časti vôbec nenadväzujú na seba a preto tu nejde až tak o príbeh. Odohráva sa to v krajine zvanej Ooo. Hlavní hrdinovia sú človek Finn a jeho verný zázračný pes Jake. Spolu čelia dobrodružstvám, ktoré číhajú na každom rohu. :)


Ďakujem za pozornosť. :)
Papa.






čtvrtek 16. října 2014

Posledná nápoveda pred skončením Giveaway

Ahojte!
Giveaway už trvá iba do 20. októbra a preto Vám chcem prezradiť ďalšiu vec, ktorú nájdete v tajomnej taštičke. :)

.
.
.
.
Keď vyhrajete Giveaway môžete sa tešiť na diár s kvetinkovým motívom. :)
Papa. :)

úterý 14. října 2014

Review : Špirála Oriflame

Ahojte!
Dnes mám pre Vás recenziu na špirálu od Oriflame. Túto špirálu som si kúpila v silvestrovskej edícii minulý rok a ešte som nemala šancu ju vyskúšať. Jej obal je úplne úžasný! Normálne jej obal je Čierno-fialový sa mi zdá.

+ pekne balenie
+ predĺži riasy
+ cena
- nevidím žiadne

Moje dojmy z tejto špirály sú vynikajúce. Vôbec si netreba kupovať drahú špirálu, táto predlžuje riasy, zahustí ich a takisto aj pekne oddelí. :)

Nenamaľované oko


Namaľované oko


Ďakujem za pozornosť. 
Papa.




sobota 11. října 2014

Update blogu

Ahojte!
Dnes to bude trochu informačné, pretože budú trochu zmeny ohľadom blogu.




1. Keďže začal školský rok a ja som druháčka na gymnáziu nebudem stíhať robiť články každý tretí deň. Budem ich robiť raz do týždňa.
2. Už 20. októbra končí Giveawa, tak sa nezabudnite zapojiť! :)
3. Chystám pre Vás zaujímave články, ktoré ste písali pod Giveaway do komentov. ♡
Dúfam že sa Vám na blogu páči a som veľmi rada že nás tu je už 30. :)
Papa.

středa 8. října 2014

Dry Nail Art ♥

Ahojte!
Keďže nám už oficiálne skončilo leto a prišla jeseň, rozhodla som sa si urobiť rozlúčkové nechty. Táto manikúra je zábavná a pestrá, a hlavne je to niečo iného.
A nezabudnite že Giveaway trvá už iba do 20.októbra! :)

Najprv som si určila, aké farby tam vôbec mali byť. Ja som si určila farby, ktoré k sebe pomerne idú, ale Vy môžete kľudne experimentovať. Keďže to má byť rozlúčka s letom, vybrala som si pastelové farby a trochu trblietok. :)

Táto technika sa preto volá "suchá", pretože ide vlastne o to, že otierate štetček, dokým nie je úplne suchý a až potom raz pretriete necht. Na obrázku to moc nie je vidieť, ale po viacerých farbách to bude vidieť. Keď chcete. aby farby viac vynikli, natrite si najprv necht na bielo.  

A po viacerých vrstvách máte originálnu a peknú manikúru. Každý necht je iný a k tomu sa tento postup dá prispôsobiť na Váš štýl. :)

Papa. :)




pondělí 6. října 2014

DIY : Vanilla lip scrub ♥

Ahojte!
Na Giveaway ste mi písali, že by sa Vám páčili DIYs, tak som si dnes pre Vás jedno pripravila. :)
Naučím Vás, ako si urobiť vlastný peeling na pery. Už dlho ho robievam a e fakt úžasný. S blížiacimi sa sviatkami by ste ho mohli aj pekne zabaliť a podarovať. :)

Čo budete potrebovať:
- med
- trstinový alebo kryštálový cukor
- prázdnu nádobku
- misku na miešanie
- vanilkovú arómu alebo akúkoľvek inú



Postup:
Zmiešate pol nádobky cukru s pol lyžičkou medu a s kvapkou arómy. Mala by Vám vzniknúť hustá pasta. Dáte do nádobky. Hotovo!



Navrhujem aj iný alternatívny peeling, ako napr. vynechať vanilku a pridať žuvačkovú arómu + rúžové farbivo = bubblegum z lush
Užite si jemné pery! :)
Papa.

čtvrtek 2. října 2014

Inspiration: Photo Wall

Ahojte!
Po celom Weheartit.com vidím steny z fotkami tak som sa rozhodla si jednu spraviť. Nedá sa to nazvať DIY, pretože tie fotky som nevyrobila ani nič takého. Jednoducho je to inšpirácia pre Vás, ktorú môžete aj vy realizovať. Chcela som vám to proste ukázať, pretože sa mi to veľmi páči. :)


Čo budeme potrebovať:
- fotky ( ja ich mám približne 25)
- lepiacu pásku ( poprípade washi pásky, ale nemusí byť)
- nožnice

1. Nájdeme si prázdnu stenu, na ktorú chceme nalepiť fotky. :D
2. Nalepíme fotky v akomkoľvek vzore. ( videla som aj v tvare srdca, ale to sa mi robiť nechcelo)

3. Hotovo!


Obrázky som našla na weheartit.com a fotky mi vytlačili na www.memories.sk :)
A nezabudnite že Giveaway končí už 20.októbra!
Ďakujem za pozornosť!
Papa.