středa 10. září 2014

Autumn Wishlist

Ahojte!

Jeseň sa nám blíži, tak som sa rozhodla spraviť jesenný wishlist. :)
Tu je pár vecí, ktoré by som chcela na jeseň:
Autumn Wishlist

1. Topánky zo SpyLoveBuy.com Tieto topánky som našla asi pred týždňom a ihneď som sa zamilovala. Sú proste úžasné. Zdajú sa mi viac extravagantné, ale nebojte sa, na SpyLoveBuy majú aj divšie kúsky. :D Nájdete ich tu.

2. Nohavice s vysokým pásom Konkrétne čierne. Presne takéto podobné som si skúšala v H&M. Mimochodom typ pre Vás, teraz majú v H&M akciu, že keď si kúpite jedny nohavice dostanete druhé za polovicu. Samozrejme tie lacnejšie. :)

3. Crop Top Táto vec súvisí s predchádzajúcimi nohavicami. Ja by som sa nikdy neodvážila obliecť si tento top bez vysokého pásu, či už na sukni alebo na nohaviciach. Jednoducho, pretože na to nemám postavu.

4. Džínsová mikina Minule mali túto mikinu v Stradivariuse a je veľmi pekná. Páči sa mi, že rukávy a kapucňu ma teplákovú a zvyšok džinsovinu.

5. Šedý sveter s límcom Jednoducho čokoľvek s límcom.

6. Kúpeľňová bomba s Lush Plánujem kúpiť, keď pôjdeme na výlet do Rakúska, keďže tuto nemajú Lush. Kedysi bol v Auparku ale ja som sa nikdy nedozvedela, prečo ho dali preč.

7. Výrazný rúž Samozrejme, mal by ladiť k zime, ako tento od NYX.

8. Skater skirt Pre takúto obyčajnú čiernu si chcem zájsť do H&M. :)

To by bolo všetko. Nezabudnite na Giveaway.
A vy čo máte na Vašom wishliste?
Papa.

4 komentáře:

  1. Kotníčkové botky už mám doma, ale rtěnku bych klííďo na svůj wishlist přidala :-) Vypadá výborně!! :-)

    Hezký večer,
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To som rada ze sa ti paci. :) tu je link kebyze si ho chces objednat: http://www.nyxcosmetics.com/p-229-butter-lipstick.aspx

      Vymazat
  2. Ten croop top ♥

    www.pigavo.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní věci :) Já bych si na wishlist přidala Džínovou mikinu, koupelovou bombu od LUSHe a rtěnku. Těch není nikdy dost :)
    Snad se nebudeš zlobit, že jsem Tě nominovala do TAGu. Mrkni, prosím, na http://salek-snu.blogspot.cz/2014/09/liebster-award-tag.html , tam je více info. Těším se, že se připojíš.
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat