sobota 27. září 2014

Tipy na kozmetiku z Ebay

Ahojte!
Z ebay som si ešte nič neobjednala, ale tieto veci ma možno donútia. Veľmi sa mi páčia články takéhoto typu od iných blogeriek, tak preto som si ho prichystala aj ja. Dúfam, že sa Vám bude zoznam páčiť. :)
[SKINFOOD] Peach Sake Silky Finish Powder - 15g
Prvým výrobkom je tento púder od Skinfood. Veľmi sa mi páči jeho balenie a ževraj vonia úžasne.
Nájdete tu.

SKINFOOD Black Sugar Strawberry Mask 100g Wash Off Type / Made in Korea
Ďalším produktom je táto maska s čiernym cukrom ( čo ani neviem, že existuje) a s jahodami.
Nájdete tu.

SKINFOOD Good Afternoon Peach Green Tea BB Cream #2 Natural Beige / Oil-control
Asi sami viete posúdiť, že táto značka kozmetiky sa mi veľmi zapáčila. :D Toto je bb krém s broskyňovým zeleným čajom.
Nájdete tu.

Tonymoly Petite Bunny Gloss Bar * 2pcs / Korean cosmetic
Od TonyMoly sa mi páčia tieto balzámy na pery. Ich balenie je proste krásne. V tejto ponuke môžete dostať dva za zvýhodnenú cenu. :)
Nájdete tu.

To by bolo na dnes všetko. Máte nijaké skúsenosti z objednávkami z Ebay? Kľudne mi dajte vedieť, keby že chcete aj pokračovanie. :)
Papa. 




6 komentářů:

  1. Zkušenosti mám, už jsem psala i na blogu :-) Tento výběr vypadá dobře - už dlouho uvažuju i o nějaké té kosmetice z ebay :-))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ked este nejsi rozhodnuta tak budem robit aj pokracovanie s dalsou kozmetikou tak potom aj tam by sa ti mohlo nieco zapacit. ;)

      Vymazat
  2. Zatím jsem nic neobjednávala ale chtěla bych to zkusit. Některé věci jsou vážně úžasné a dost se mi líbí ty poslední balzámy :3

    Jinak, chtěla bych se zeptat. Dívala jsem se úplně dole na článek s uotfitem a měla jsi napsané, že máš legíny z H&M. Chci si teď nějaké nové koupit ale aby byli tenké, nebyla velká ta guma. Kolik zhruba stály ty legíny z H&Mka? :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som ich kupovala v rakusku za 9,99 ale neviem kolko stoja tu, pretoze vzdy ked idem do rakuska tak je tam lacnejsie H&M ako na Slovensku. A tie leginy su dost tenke a pohodlne takze by ti mohli vyhovovat 😊

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, já jsem začala nakupovat na ebay v září. Hlavně tedy levné věci. Píšu teď o tom články, ale nestíhám, skoro denně mám nový balíček. Kdybys chtěla návod, jak tam nakupovat, mám ho na blogu. Vše pod štítkem Ebay.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite sa pozriem. Ja som si teraz objednala take pekne papieriky, tak uvidime kedy dojdu. :)

      Vymazat