čtvrtek 11. prosince 2014

❅ Christmas wishlist ❅

Ahojte!
Dnes to bude vianočný wishlist. Keďže sa blížia Vianoce, mohol by sa tento wishlist dostať nijak k mojej rodine. :D Ale zdá sa mi, že aj keď vždy nedostanem čo chcem, každé Vianoce sa mi to páči a som vďačná za každý darček, čo od nich dostanem. :)

Christmas wishlist

Christmas wishlist by monika9658 featuring Bourjois

1. Paletka od Sleeku - tieto paletky sa mi páčia už dlhšiu dobu a najviac by sa mi páčila asi v odtieni Vintage Romance alebo Storm.
2. Kabuki štetec - Ja som natrafila ne tento, ktorá je od Bourjois a predávajú ho napríklad na Asose. 
3. NARS korektor - Toto je asi najnereálnejšia vec z celého tohto wishlistu, ale veľmi sa mi páči a veľa blogeriek ho vychvaľuje. Fúha, ale tá cena (21 libier)
4. Circle skirt - alebo iank povedané áčková sukňa. Mám už jednu z H&M, ale tá sa nehodí ku všetkému, keďže je vzorovaná, čiže táto by sa mi šikla. :)
5. Fixka na oči - Ďalší výrobok od Bourjois, tentoraz fixka na oči. Moja od Oriflame sa mi už minula a linka od Essence je proste hrôza a radšej preferujem fixky.
6. Plátna na maľovanie - Nedávno som na narodeniny dostala akrylové farby a štetce, skúšala som s nimi malovať na papier a ten sa mi drolil. Usúdila som z toho, že asi tie akrylové farby môžu ísť iba na plátno.
7. Zimné topánky - Tieto som mala už v minulom wishliste a veľmi rozmýšľam o ich kúpe. Aj napriek tomu, že som si teraz kupovala nové. No tie z F&F sú skôr keď si dám sukne, ale do školy radšej nosievam niečo viac casual.
8. Bronzer - Nemám zatiaľ žiadny bronzer a chcela by som si začať vyskúšať kontúrovať tvár, keďže ju mám dosť oválnu. Najviac by sa mi páčil ten od Benefitu, ale vystačila by som si na začiatok aj s tým z H&M.

A čo si vy prajete na Vianoce? 
Papa. :)

6 komentářů:

  1. Mám bronzer od Essence a na to, že stál pár kaček je vážně super a co se týče paletky Sleek, neznám lepší :)
    www.beauty-an.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dakujem za radu. :) Zajtra vlastne idem do DM, takze vyskusam pozriet ten bronzer. ;) Tu paletku od Sleeku by som si aj objednala, ale na ebayi maju paletku 120 tienov za taku istu cenu a pocula som ze su naozaj kvalitne a dobre pihmentovane. :)

      Vymazat
  2. Ta paletka od Sleeku se mi moc líbí, ale nevím kolik u nás stojí... hlavně mi jde o to, aby stíny měly dobrou pigmentaci, dlouho vydržely a nerozmazávaly se. Mám stíny Naked 2 Urban Decay a rozmazávají se...:/
    Marky > little-me.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja by som osobne neinvestovala do Naked paletiek, lebo zdaju sa mi moc drahe. :/ Ale na Sleek paletky som pocula dobre veci, cize mala by si aspon jednu vyskusat. Na Slovensku sa pohybuju okolo 10-12 eur. Mozno niekde aj lacnejsie. Ked si budes chciet kupit Sleek paletku pozri pinkpanda.cz ;)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Zdalo sa mi, ze cierna je moc obycajna, tak som vybrala tuto cipkovanu. :)

      Vymazat