neděle 16. listopadu 2014

Moje najnovšie kresby ♥

Ahojte!
Mám tu dve kresby, ktoré som za posledný čas nakreslila. Keďže mám toho veľmi veľa v škole, nestíham kresliť, ale verte mi, kebyže môžem, tak kreslím od rána do večera.
1. Marzia Bisognin
Túto kresbu som dokončila včera. Marzia Bisognin je môj veľký idol. Je to youtuberka, ktorá pochádza z Talianska. Väčšinou robí videá o móde a kráse, ale veľmi sa mi páči, že veľakrát vymyslí videá, ktoré nikto pred ňou neurobil. :)
Na túto kresbu som použila temperové farby.

2. Niečo neviem čo :D
Toto som nakreslila asi pred týždňom a sama neviem čo to vlastne je. Napadlo ma to tak spontánne, keďže som to veľakrát videla na weheartit.com. 



3. Psycho
Tretiou kresbou je postava z videohry Borderlands 2. Plánujem ju zarámovať a dať ju mojmu tatovi na Vianoce. Teraz je priam posadnutý touto hrou. :D Táto kresba je takisto ako Marzia namaľovaná temperovými farbami.

Na záver si myslím, že každý by si mal raz za čas niečo nakresliť. Mňa to vždy upokojí, keď mám zlý deň. :)
P.S.: Možno budem robiť QnA, čiže kebyže sa Vám niečo také páčilo, napíšte mi do komentárov otázky, ktoré Vás zaujímajú. :)
Papa.


2 komentáře:

  1. Vždy som chcela vedieť kresliť ale nedostala som to do vienka, kreslíš pekne, páči sa mi tá kresba robota.
    Chcela by som ťa pozvať na nový web, kde si môžeš vymeniť svoju nepotrebnú kozmetiku a získať kozmetické balíčky za pár drobných. Klikni na : http://makeawish.webnode.sk/

    OdpovědětVymazat