neděle 23. listopadu 2014

Sweater Weather TAG ☂

Ahojte!
TAGy sú veľmi populárne hlavne v zahraničí, ale aj u nás. Preto som sa rozhodla urobiť tento Sweather Weather TAG. Keďže tu máme už jeseň. :) Príjemné čítanie Vám prajem.


1. Obľúbená vôňa sviečky?
Asi pred dvomi rokmi som dostala od tatina Yankee Candle s vôňou Cranberry Ice a mám ju doteraz. Toto je moja najobľúbenejšia vôňa sviečky, pretože si ju vždy zapaľujem na začiatku jesene. Potom ešte milujem mandarinkovú sviečku z Ikey, ktorú som si kúpila nedávno.

2. Káva, čaj alebo horúca čokoláda?
Z týchto troch asi čaj, pretože kávu neznesiem a z horúcej čokolády mi je zle. Ale ako dobrú náhradu za horúcu čokoládu považujem Granko.

3. Meníš svoje líčenie na jeseň/zimu?
Áno určite. Najviac používam vínovo červenú alebo tmavo modrú z paletky, ktorú mám z H&M.

4. Obľúbené jedlá v tomto období?
- Ja milujem akékoľvek jedlo v každom ročnom období. :D

5. Čiapky alebo šále/šatky?
- Šálov mám celú kolekciu, ale aj napriek tomu mám obľúbenú rúžovú čiapku z H&M. :)

6. Najčastejšie nosený sveter?
- Môj milovaný je vínovo červený z H&M. (zas) Proste milujem H&M, len kebyže odtiaľ mám viac vecí. :D Teraz majú takú krásnu kolekciu. Hlavne také celé krajkové červené šaty. 

7. Must Have lak na nechty? 
- Minulý rok som si kúpila jeden od Maybelline. Je to odtieň hnedej, so špeciálnym efektom kože. Potom ešte milujem vínové, čierne a hnedé odtiene lakov. :)

8. Boty alebo Uggs(také tie topánky, čo vyzerajú ako papuče)?
- Akože nemám nič proti ľuďom, čo nosia Uggs, ale mne sa to vôbec nepáči. Možno sú pekné na prvýkrát, ale potom sa všelijak zdeformujú a neoplatí sa mi dávať za tie topánky okolo 100€. Čiže ja som jednoznačne za boty. Najnovšie som spomínala v mojom poslednom New in. :)

9. Obľúbená jesenná pieseň?
Jeseň mi symbolizuje pieseň Sweater Weather od The Neighbourhood. 

10.Aké je jesenné/zimné počasie tam kde žiješ?
- Na Slovensku je väčšinou suchá zima bez snehu, aspoň v Bratislave. Veľmi by som si priala sneh tento rok, ale to sa asi nestane. :/
Takže, dúfam že sa Vám tento článok páčil a želám Vám pekný zvyšok dňa. :)
Papa.












4 komentáře:

  1. To je vážně super TAG, tenhle jsem ještě neviděla :))

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ukázkový kaféholik, na ranní, odpolední či večerní kávičku nedám dopustit, takže moje odpověď na takovou otázku by byla jasná. :D Líčení nerozlišuju podle toho, jestli je podzim, zima nebo léto, nýbrž podle toho, jestli mi ta a ta barva sluší a jestli se líčení hodí - třeba bych se nenalíčila večerně, když jdu jen do města nakoupit. :D
    Co mě opravdu hodně zaujalo, je ten lak na nehty. :O Je fakt nádherný, moc se mi líbí. Mám ráda tady ten efekt. Mimovolně mi připomněl modrý lak pískového efektu, který jsem si koupila v červenci, půjčila kamarádce v červenci a teď bude skoro prosinec a já ho ještě nemám zpět. :(
    Budu jí muset napsat, ať mi ho sakra pošle. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja milujem ten lak. Vynikajuco schne, ale ma jednu kozmeticku vadu a to tu ze sa mi odsupuje uz po prvom dni pouzitia. Mozno je to iba v mojich nechtoch ale velmi mi to vadi kedze je to naozaj krasny lak. :/

      Vymazat