sobota 27. prosince 2014

Ebay tipy na všeličo ♥

Ahojte!Som tu zas s tipmi na nákupy na ebay.com. Tentoraz s takým miš-mašom rôznych vecí, či už je to kozmetika alebo niečo úplne nepotrebné, ale pekné. Je po vianociach a to znamená povianočné nákupy. ^.^

Kozmetika
[TONY MOLY] Panda's Dream White Magic Cream 50g
Prvá vec čo ma oslovila je tento krém na ruky v krásnom obale v tvare pandy. Ja osobne pandy milujem a vedela by som nájsť tomuto krému miesto a použitie. :)
Nájdete tu.


[The FACE Shop] NEW Blackhead Out White Clay Nose Pack 50g peel off pore
Táto maska vyzerá úplne skvelo. Mňa trápia čierne bodky a preto by som si asi túto masku objednala. Je odlupovacia a určite ju nájdete aj za lacnejšie v aukciách. Nájdete tu za konečnú cenu.



Oblečenie
Women Lady Over Knee Thigh Stockings Knitting Cotton High Socks Pantyhose Tights
Už dlhšie si prezerám tieto nadkolienky, keďže sú teraz veľmi populárne. Cena je tiež úžasná, pretože stoja iba 3 doláre. :) Nájdete tu



Blbosti :D
Cute 160 Pages Sticker Post It Bookmark Point It Marker Memo Flags Sticky Notes
Od tohto predajcu som si nedávno objednala jedny mačičkové, ale neviem či mi vôbec tento rok dorazia, keďže som ich objednala mesiac pred Vianocami a pošta z ebay trvá aj jeden a pol mesiaca. :D Nájdete tu.

Harry Potter Time Turner Necklace Hermione Granger Rotating Spins Gold Hourglass
Harry Pottera som videla už asi 10 krát a nikdy ma to neprestáva baviť. Tento náhrdelník je podľa mňa úplne úžasný. Plánujem si ho kúpiť, ale asi až po Novom roku. Nájdete tu.

To by bolo na dnes všetko. :)
Papa.





6 komentářů:

  1. Skvelý príspevok už sa vidím ako zase poutrácam celú výplatu :D :D :D Pozývam na Giveaway http://caramaryl.blogspot.sk/2014/12/christmas-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ved aj ja sa cela prekonavam aby som nieco nekupila :D

    OdpovědětVymazat
  3. Taky ráda nakupuji na ebay, teprve 3 měsíce, ale hodně věcí za málo peněz. Zrovna ten náhrdelník z HP jsem včera vydražila asi za 20 Kč :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, to je super. :) Potom kludne sem daj odkaz na článok keď ti to príde, že ako to vyzerá. :)

      Vymazat
  4. Aj ja som si zobrala ten náhrdelník z Harryho Pottera, pretože už mám ten z "darov smrti" ten trojuholníkoví :)A je super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sa mi zda, ze ked tak vela ludi si ho kupuje, mala by som aj ja. :D Naozaj sa mi paci a preco nie, ked stoji do 2 €. :)

      Vymazat